ELEKTROINSTALACIJE SLABE STRUJE

ELEKTROINSTALACIJE SLABE STRUJE

Elektroinstalacije slabe struje uključuju instalacije za provođenje interneta, antenske instalacije, instalacije za portafon te instalacije za razne nadzorne i sigurnosne sustave. Kao što su alarmi kontrola pristupa i video nadzor, protupožarni alarmi i drugi… Instalacije ovog tipa uvodimo u privatne i poslovne prostore u novogradnji ali i u adaptaciji.

Postavljanje instalacija slabe struje jedan je od poslova koje radimo svakodnevno. S obzirom na promjene u tehnologiji stalno usavršavamo znanja i pratimo trendove kako bi vam ponudili vrhunsku uslugu. Elektroinstalacije za telefon, internet i antenu su najčešće tražene. Upravo su to osnovni elementi u domu ili poslovnom prostoru koje svatko od nas koristi.
 
 

Izrada nacrta u novogradnji ili utvrđivanje stanja za potrebe adaptacije za instalacije slabe struje primarni je zadatak na kojem ćemo temeljiti daljnje poslove. U vaš prostor postavit ćemo instalacije visoke kvalitete uz korištenje profesionalne opreme kako bi vam pružili najbolju uslugu.