IZRADA NOVIH ELEKTROINSTALACIJA

ELEKTROINSTALACIJE - IZRADA NOVIH ELEKTROINSTALACIJA

 

Izrada novih elektroinstalacija u novogradnji radi se prema dogovorenom nacrtu. Radimo kompletno ožičenje prostora (privatnog ili poslovnog) neovisno o dimenzijama. Nacrtom ćemo utvrditi protok kablova te položaj utičnica i sklopki kako bi u potpunosti odgovarale količini potrebnih izvoda za postavljanje rasvjetnih tijela ili utičnica.

Izrada elektroinstalacija u novogradnji uključuje izradu instalacija za rasvjetna tijela, provođenje instalacija za utičnice i prekidače. Kao i električne instalacije antenskih sustava te sve ostale instalacije koje su potrebne za funkcionalan privatni/poslovni prostor. Opišite nam svoje potrebe prije izrade instalacija i prilagodit ćemo nacrt svim vašim potrebama.

Postavljanje elektroinstalacija u novogradnji sadrži i postavljanje i provođenje instalacija za sklopke i ormariće. Kao i spajanje fid sklopke te vanjski ormarić za struju. Upravo ovi elektro objekti su osnovni dijelovi svakog elektroinstalaterskog sustava. Kvalitetni i pravilno postavljeni ormarići, sklopke i osigurači koji su dobro spojeni s instalacijama i izvodima omogućit će neometano korištenje električne energije.